28 Aralık 2012 Cuma

Tevafuk-iki genç

Geçen akşam işten çıktım hızlıca ilerliyorum derken yolda yanımdan 16-17 yaşlarında iki erkek çocuk çok dikkatli bakarak geçtiler tırstım vallahi çantamı sımsıkı tutmuşum neyse onları geçtikten sonra az ötedeki B İ M `e girdim alışveriş yapmak için içeride herkes öksürüyor ne yalan söyleyeyim  hep hasta olanlar burada mı toplanmış diye geçirdim içimden..İçeride bir uğultu  insanlar birbirlerine bir şeyler anlatmaya çalışıyor.Mağaza sorumlusu kamere kayıtlarına bakalım falan diyor.Olayı anlamaya çalışırken birden boğazımda bir yanma ve öksürmeye başladım.Kora halinde öhöö öhöö tirajı komik bir haldeydik anlayacağınız.Neler oluyor burada anlayamadım ben nidalarıyla ablanın birine yaklaştım iki genç çocuk biber gazı sıkıp kaçtılar diye söyledi.Aman Allah`ım sanırım o çocuklardı diyerek attım kendimi mağazadan ve koşar adımlarla evime geldim.Amaçları neydi acaba bunun bir oyun mu olduğunu düşündüler yada insanlara zarar vermek onları mutlu mu edecekti çözemedim.

Ertesi sabah  iş yerindeki Ayla abla komşunun evine hırsız girmiş hemde genç çocuklarmış diye anlattı.
Ve bugün ise Facebook sayfamdaki bir arkadaşım duvarında iki genç çocuk tarafından ablasının evine girildiğini paylaşmış.
Tevafuk mudur bilemiyorum.Sadece rabbim den o iki gence fırsat vermemesini ve akıl ihsan etmesini diliyorum.
Allah` ım bugünün ve gelecek günlerin hayrını senden ister,bugün ve daha sonraki günlerin şerrinden sana sığınırım.AMİN.

21 Aralık 2012 Cuma

Biraz hapşuruk biraz göz yaşı

Hapşuuuu ;( çok yaşa dediğinizi duyar gibiyim.:)Yaklaşık bir aydır hastayım kötüyüm tuvalet fayansına yapışmış saç teli gibiyim;ıslak,içe çekmiş ama hala mağrur;) elimde sümüklü mendilim dolaşıyorum bir türlü kurtulamadım grip illetinden gerçi çok fazla ilaç alma gibi adetim de yok biraz C-vitamini almaya özen gösteriyorum bünyem zayıf olduğundan yenik düşüyorum.
Şuan evimde üşüyorum peteğe yapışmış şekilde post yazıyorum.
Funda Arar-Geciken gözyaşı adlı parçası kulaklarımda duygusala bağladım kendimi başka bir alemdeyim şimdi..

20 Aralık 2012 Perşembe

zaman aşımı

Selam!!
Blogumu ihmal ettim yazamadım içimden gelmedi ki fakat ara ara girip sizlerin paylaştığı postları okuyup çıktım hep..
Ama ne yalan sizden gelen nerelerdesin,kayboldun,geri dön yorumları mutlu ediyordu beni
Kendimi yeni yeni iyi hissetmeye başladım.Ve bu kadar zaman aşımından sonra kısacıkta olsa postlarımla aranıza geri dönmeye karar verdim.


Geçen hafta sonu sırf aşure yemek için Adapazar ına gittik tabi aşure bahane oldu annemi ve kardeşlerimi özlemiştim.Cumartesi saat 16:00 da yola çıkmamıza rağmen köprüdeki trafik faciaydı milim milim ilerliyorduk adeta iki saatlik yolu dört saatte sonlandırdık çok şükür.
Bir kaç karede köprüden manzaralar çektim. Noal baba balonlar nasıl güzel:)
Neyse ki aşure yi de yedim aileme olan hasretimi hafiflettim çok şükür.
Bugün şehre ilk kar düştü bizi üşüttü:)
Hepiniz kendinize dikkat edin olar mıı?:)
Ben kaçıyorum ve kaçarken son olarak şunu diyorum

Bugün heryer kar alamet yarın kıyamet:)))